Eerste maatjes training van start.

Op dinsdag 20 september 2016 ging onze eerste Maatjestraining van start.
Een bijzondere training met een uiterst maatschappelijk relevant thema: het terugdringen van de grote hoeveelheid veelal onterecht thuiszittende leerlingen.
Een bijzondere training omdat Maatjes worden opgeleid om ouders in hun kracht te zetten, zodat zij zich in de gesprekken met instanties beter kunnen manifesteren en de beste uitkomsten voor hun kind kunnen bewerkstelligen.
Tevens een bijzondere training omdat het blended wordt vormgegeven. Een mix van online sessies (webinars), thuisopdrachten waarbij deelnemers uit een waaier van bronnen kennis kunnen halen én eigen kennis kunnen toevoegen. Naar believen worden één of twee ontmoetingssessies georganiseerd. Een onderzoeksopdracht na afronding van de webinars zorgt voor realistische verkenning in het werkveld. Zelf-assessments en een afsluitend assessment (ontwikkeld door Hans Pollen) geven heel goed zicht op de groei van het handelingsarsenaal van de maatjes in diverse contexten.
Deelnemers kunnen begeleiding krijgen in de vorm van coaching (Indi Hondema).
Na afronding ontvangen deelnemers een certificaat, waarna zij door ACT worden gematcht met een ondersteuning behoevend gezin.

We hebben nog veel meer in petto!:
* een training direct gericht op de ouders van thuiszitters
* een training voor professionals van of namens organisaties die een rol spelen bij casussen van een thuiszittend kind             * een training voor jong-volwassenen die een buddy voor de (thuiszittende) kinderen zijn

Voor meer info
* bel Hans Pollen: 0638180921 of mail naar act@hartverwarmendwijs.nl

Eerste maatjes training van start
Getagd op:    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.